Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablonecké řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 730 kJ /
4 955 kcal
Bílkoviny86,60 g
– z toho živočišné bílkoviny60,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,20 g
Tuky286,74 g
– nasycené68,19 g
– nenasycené195,92 g
–– mononenasycené113,04 g
–– polynenasycené82,88 g
––– omega 39,19 g
Vláknina17,12 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 1,18 g
Sůl3,41 g
Sacharidy498,32 g
– cukry427,58 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lístové těsto Listové těsto
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g práškového cukru Cukr bílý 200 g
80 g 80 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 80 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 lžice 4 lžice polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
2 lžice 2 lžice kakaa Kakao prášek 50 g
5 lžíc 5 lžíc solamylu ( alebo vanil. puding alebo Zlatý klas ) Puding v prášku
5 dl 5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 g 200 g práškového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkového cukru Cukr vanilkový
300 g 300 g margarínu Margarín 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.