Nutriční hodnoty (Jablonecké řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 730 kJ / 4 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 286,74 g |
– nasycené | 68,19 g |
– nenasycené | 195,92 g |
–– mononenasycené | 113,04 g |
–– polynenasycené | 82,88 g |
––– omega 3 | 9,19 g |
Vláknina | 17,12 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 498,32 g |
– cukry | 427,58 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lístové těsto | Listové těsto | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g práškového cukru | Cukr bílý | 200 g |
80 g 80 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 80 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 lžice 4 lžice polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
2 lžice 2 lžice kakaa | Kakao prášek | 50 g |
5 lžíc 5 lžíc solamylu ( alebo vanil. puding alebo Zlatý klas ) | Puding v prášku | |
5 dl 5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
200 g 200 g práškového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
300 g 300 g margarínu | Margarín | 300 g |