Nutriční hodnoty (Provensálské hovězí plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 43,46 g |
– nasycené | 6,14 g |
– nenasycené | 34,74 g |
–– mononenasycené | 24,95 g |
–– polynenasycené | 9,78 g |
––– omega 3 | 2,85 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 49,76 g |
– cukry | 27,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězích plátků z kýty | Hovězí kýta | 600 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
malá plechovka žampionů | Žampion zavařený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí |