Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálské hovězí plátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 927 kJ /
1 178 kcal
Bílkoviny141,72 g
– z toho živočišné bílkoviny133,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,92 g
Tuky43,46 g
– nasycené6,14 g
– nenasycené34,74 g
–– mononenasycené24,95 g
–– polynenasycené9,78 g
––– omega 32,85 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 463 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy49,76 g
– cukry27,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězích plátků z kýty Hovězí kýta 600 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
6 6 větších rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
malá plechovka žampionů Žampion zavařený
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
provensálské koření Provensálské koření
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
vývar (voda) na podlití Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.