Nutriční hodnoty (Vepřové ragú po selsku-DIA)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 940 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,31 g |
Tuky | 13,00 g |
– nasycené | 3,11 g |
– nenasycené | 8,34 g |
–– mononenasycené | 6,13 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 23,67 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 48,60 g |
– cukry | 5,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g libové plece | Vepřová plec | 120 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
2 g 2 g slaniny | Špek | 2 g |
2 g 2 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
40 g 40 g žampionů (mohou být z konzervy) | Žampion čerstvý | 40 g |
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |