Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú po selsku-DIA)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 940 kJ /
464 kcal
Bílkoviny34,60 g
– z toho živočišné bílkoviny24,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,31 g
Tuky13,00 g
– nasycené3,11 g
– nenasycené8,34 g
–– mononenasycené6,13 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,44 g
Vláknina23,67 g
Cholesterol 79 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy48,60 g
– cukry5,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g libové plece Vepřová plec 120 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
2 g 2 g slaniny Špek 2 g
2 g 2 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 2 g
40 g 40 g cibule Cibule čerstvá 40 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
40 g 40 g žampionů (mohou být z konzervy) Žampion čerstvý 40 g
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu Bujón hovězí 2.5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.