Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 896 kJ / 5 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,48 g |
| Tuky | 224,02 g |
| – nasycené | 137,86 g |
| – nenasycené | 78,68 g |
| –– mononenasycené | 68,74 g |
| –– polynenasycené | 9,94 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 55,20 g |
| Cholesterol | 900 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 827,24 g |
| – cukry | 349,94 g |
| ––– laktóza | 4,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 3 sáčky 3 sáčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 144 g |
| 10 lžic 10 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |