Nutriční hodnoty (Sárský bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 876 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,16 g |
Tuky | 130,31 g |
– nasycené | 59,20 g |
– nenasycené | 64,19 g |
–– mononenasycené | 53,67 g |
–– polynenasycené | 10,52 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 179,10 g |
– cukry | 20,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky nebo kopřiv | Petržel nať čerstvá | 30 g |