Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sárský bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 876 kJ /
2 121 kcal
Bílkoviny44,62 g
– z toho živočišné bílkoviny21,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,16 g
Tuky130,31 g
– nasycené59,20 g
– nenasycené64,19 g
–– mononenasycené53,67 g
–– polynenasycené10,52 g
––– omega 30,29 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,42 g
Sacharidy179,10 g
– cukry20,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky nebo kopřiv Petržel nať čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.