Nutriční hodnoty (Kuřecí v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,29 g |
Tuky | 85,35 g |
– nasycené | 41,79 g |
– nenasycené | 42,52 g |
–– mononenasycené | 36,14 g |
–– polynenasycené | 6,38 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,83 g |
– cukry | 4,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní kuřecí řízky (větší) | Kuřecí stehenní řízky | |
1 plechovka 1 plechovka rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 1 cuketa (malá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 zelené papriky (menší) | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
150-200 ml 150-200 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 175 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
tmavá jíška (instantní) | Jíška tmavá instantní |