Nutriční hodnoty (Vycpané papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 8 166 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,24 g |
Tuky | 114,37 g |
– nasycené | 64,87 g |
– nenasycené | 43,85 g |
–– mononenasycené | 37,01 g |
–– polynenasycené | 6,84 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 30,76 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 6,29 g |
Sůl | 15,43 g |
Sacharidy | 136,39 g |
– cukry | 114,45 g |
––– laktóza | 6,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 malých podlouhlých paprik | Paprika červená čerstvá | 1800 g |
300 g 300 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 300 g |
100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý |