Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo bez zavařování)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 885 kJ /
4 036 kcal
Bílkoviny48,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,00 g
Tuky272,40 g
– nasycené19,30 g
– nenasycené238,90 g
–– mononenasycené168,20 g
–– polynenasycené70,70 g
––– omega 320,40 g
Vláknina100,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,60 g
Sůl41,00 g
Sacharidy315,00 g
– cukry205,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 g 200 g hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 200 g
35 g 35 g soli Sůl mořská 35 g
35 g 35 g cukru Cukr bílý 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.