Nutriční hodnoty (Lečo bez zavařování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 885 kJ / 4 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 272,40 g |
– nasycené | 19,30 g |
– nenasycené | 238,90 g |
–– mononenasycené | 168,20 g |
–– polynenasycené | 70,70 g |
––– omega 3 | 20,40 g |
Vláknina | 100,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,60 g |
Sůl | 41,00 g |
Sacharidy | 315,00 g |
– cukry | 205,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
200 g 200 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 200 g |
35 g 35 g soli | Sůl mořská | 35 g |
35 g 35 g cukru | Cukr bílý | 35 g |