Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 861 kJ / 2 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 130,39 g |
– nasycené | 52,61 g |
– nenasycené | 75,78 g |
–– mononenasycené | 64,55 g |
–– polynenasycené | 11,23 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 14,41 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
1 lžička 1 lžička steakového koření | Koření Argentina | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
120 g 120 g žampionů | Žampion čerstvý | 120 g |
120 g 120 g zelených fazolek (mražených) | Fazolky čerstvé | 120 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |