Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 861 kJ /
2 118 kcal
Bílkoviny149,77 g
– z toho živočišné bílkoviny143,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,40 g
Tuky130,39 g
– nasycené52,61 g
– nenasycené75,78 g
–– mononenasycené64,55 g
–– polynenasycené11,23 g
––– omega 31,30 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,84 g
Sacharidy14,41 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsíček Kuře prso 600 g
1 lžička 1 lžička steakového koření Koření Argentina
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
50 ml 50 ml koňaku Brandy 50 ml
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
120 g 120 g žampionů Žampion čerstvý 120 g
120 g 120 g zelených fazolek (mražených) Fazolky čerstvé 120 g
bobkový list Bobkový list sušený
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.