Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chuťově suprová polévečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 789 kJ /
1 145 kcal
Bílkoviny20,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,14 g
Tuky85,80 g
– nasycené53,99 g
– nenasycené30,67 g
–– mononenasycené26,95 g
–– polynenasycené3,72 g
––– omega 30,30 g
Vláknina55,39 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,10 g
Sacharidy46,90 g
– cukry22,67 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla(oleje) Máslo kravské 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru (nebo aspoň celerové listy Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
10 10 malých čerstvých hříbků (nebo směsi hub) Hřib čerstvý
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat i s tomatovou šťávou(je na 3.fotce) Dužina červeného rajčete čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 30 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.