Nutriční hodnoty (Chuťově suprová polévečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 789 kJ / 1 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,14 g |
Tuky | 85,80 g |
– nasycené | 53,99 g |
– nenasycené | 30,67 g |
–– mononenasycené | 26,95 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 55,39 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 46,90 g |
– cukry | 22,67 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla(oleje) | Máslo kravské | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru (nebo aspoň celerové listy | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
10 10 malých čerstvých hříbků (nebo směsi hub) | Hřib čerstvý | |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat i s tomatovou šťávou(je na 3.fotce) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |