Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková chaloupka + postup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 656 kJ /
5 415 kcal
Bílkoviny126,86 g
– z toho živočišné bílkoviny38,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,84 g
Tuky87,52 g
– nasycené24,38 g
– nenasycené50,61 g
–– mononenasycené32,31 g
–– polynenasycené18,30 g
––– omega 31,26 g
Vláknina36,55 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 3,87 g
Sůl1,12 g
Sacharidy1 011,70 g
– cukry527,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 650 g
240 g 240 g moučkového cukru Cukr bílý 240 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g medu Med nepasterovaný 100 g
50 g 50 g tuku (nejlépe Omega) Margarín 50 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce směsi koření do perníku Perníkové koření 15 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce kakaa Kakao prášek 62.5 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
150-200 g 150-200 g moučkového cukru Cukr bílý 175 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.