Nutriční hodnoty (Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 74,77 g |
| – nasycené | 23,35 g |
| – nenasycené | 34,05 g |
| –– mononenasycené | 26,75 g |
| –– polynenasycené | 7,29 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 324 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 29,80 g |
| – cukry | 14,75 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g krkovičky | Vepřová krkovice | 600 g |
| 1 1 cibule (velká nebo 2 menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2-3 hrsti 2-3 hrsti hříbků | Hřib čerstvý | |
| 100 ml 100 ml smetany (31%) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1/2 1/2 masoxu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
| trochu trochu pepře | Pepř černý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |