Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 663 kJ /
875 kcal
Bílkoviny48,15 g
– z toho živočišné bílkoviny24,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,48 g
Tuky29,11 g
– nasycené16,77 g
– nenasycené10,89 g
–– mononenasycené7,34 g
–– polynenasycené3,55 g
––– omega 30,29 g
Vláknina28,32 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,41 g
Sacharidy92,60 g
– cukry6,69 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g jáhel Jáhly 100 g
200 g 200 g listového špenátu Špenát čerstvý 200 g
200 g 200 g lesních hub Hřib čerstvý 200 g
200 ml 200 ml vývaru Vývar hovězí 200 ml
100 g 100 g Hermelínu Hermelín 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
bazalka Bazalka čerstvá
oregano Oregano sušené
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.