Nutriční hodnoty (Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 663 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
Tuky | 29,11 g |
– nasycené | 16,77 g |
– nenasycené | 10,89 g |
–– mononenasycené | 7,34 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 28,32 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 92,60 g |
– cukry | 6,69 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
200 g 200 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
100 g 100 g Hermelínu | Hermelín | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregano | Oregano sušené | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |