Nutriční hodnoty (Smetanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 464 kJ / 1 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 209,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,30 g |
Tuky | 57,40 g |
– nasycené | 25,28 g |
– nenasycené | 27,12 g |
–– mononenasycené | 23,64 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 50,60 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 57,40 g |
– cukry | 43,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg falešné hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvých fazolek (mix zelené-žluté) | Fazolky čerstvé | 1000 g |
1 1 Rama cremefine na vaření (250 ml) | Rostlinná šlehačka | |
2 2 sladké smetany na vaření (2x180 ml) | Smetana kravská sladká 12% | |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
olivový olej | Olej olivový | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
jalovec | Jalovec sušený | |
nové koření | Nové koření |