Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbkový hovězí skoro - guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 639 kJ /
870 kcal
Bílkoviny100,11 g
– z toho živočišné bílkoviny78,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky16,85 g
– nasycené8,57 g
– nenasycené7,62 g
–– mononenasycené5,82 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,06 g
Vláknina47,34 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,35 g
Sacharidy59,26 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35 dkg 35 dkg libového hovězího masa (hrudího bez kosti) Hovězí kýta 350 g
50 dkg 50 dkg očištěných hříbků Hřib čerstvý 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
4 lžičky 4 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 24 g
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 dcl 1 dcl horké vody Voda 100 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.