Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý ovocný hrnkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 375 kJ /
6 065 kcal
Bílkoviny117,11 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny91,25 g
Tuky155,12 g
– nasycené16,89 g
– nenasycené125,48 g
–– mononenasycené86,48 g
–– polynenasycené39,00 g
––– omega 310,58 g
Vláknina26,25 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy1 037,00 g
– cukry412,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
třešně Třešně čerstvé
meruňky (další ovoce dle chuti) Dužina meruňky čerstvá
1 hrnek 1 hrnek hladká mouka Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukr krupice Cukr bílý 125 g
máslo Máslo kravské
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.