Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarkové koláčky s pórkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 586 kJ /
3 725 kcal
Bílkoviny95,83 g
– z toho živočišné bílkoviny36,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,15 g
Tuky195,77 g
– nasycené63,73 g
– nenasycené119,56 g
–– mononenasycené62,76 g
–– polynenasycené56,79 g
––– omega 31,58 g
Vláknina21,68 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 6,71 g
Sůl16,71 g
Sacharidy384,14 g
– cukry38,92 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g tatarky Tatarská omáčka 100 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (22 g) Droždí pekařské lisované 21 g
270 ml 270 ml vody Voda 270 ml
1 1 menší porek Pórek čerstvý
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g strouhaného sýra na posypání Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.