Nutriční hodnoty (Tatarkové koláčky s pórkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,15 g |
Tuky | 195,77 g |
– nasycené | 63,73 g |
– nenasycené | 119,56 g |
–– mononenasycené | 62,76 g |
–– polynenasycené | 56,79 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,71 g |
Sacharidy | 384,14 g |
– cukry | 38,92 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g tatarky | Tatarská omáčka | 100 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (22 g) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
270 ml 270 ml vody | Voda | 270 ml |
1 1 menší porek | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g strouhaného sýra na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |