Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová musaka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 765 kJ /
1 856 kcal
Bílkoviny159,95 g
– z toho živočišné bílkoviny145,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,94 g
Tuky72,90 g
– nasycené31,48 g
– nenasycené29,40 g
–– mononenasycené25,23 g
–– polynenasycené4,17 g
––– omega 30,46 g
Vláknina22,45 g
Cholesterol 969 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,07 g
Sacharidy131,90 g
– cukry40,66 g
––– laktóza21,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 brambor (na 2 vrstvy) Brambor zimní 500 g
500 g 500 g mletého masa mix (hovězího, nebo vepřového) Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu pórku Pórek čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
70 g 70 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 37.5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 ml 200 ml smetany (nebo zakysané smetany) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 větší hrst pažitky Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.