Nutriční hodnoty (Čalamáda dle babičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 517 kJ / 4 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,00 g |
Tuky | 262,20 g |
– nasycené | 20,10 g |
– nenasycené | 230,10 g |
–– mononenasycené | 159,90 g |
–– polynenasycené | 70,20 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 137,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 500,00 g |
– cukry | 400,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3,5 kg 3,5 kg bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 3500 g |
1 kg 1 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 Deko | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |