Nutriční hodnoty (Mořská ryba v ředkvičkovém, šupinovém županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 131 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,10 g |
– nasycené | 14,18 g |
– nenasycené | 25,80 g |
–– mononenasycené | 22,14 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 31,70 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g štikozubce chilského | Hejk filet | 1200 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
1/2 1/2 větší bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | |
5 5 malých červených ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 -3 PL 2 -3 PL škrobu | Bramborový škrob | 37.5 g |
2 PL 2 PL oliv.oleje | Olej olivový | 22 ml |
černý drcený pepř | Pepř černý | |
kari | Kari | |
tymián (majoránka) | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |