Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořská ryba v ředkvičkovém, šupinovém županu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 131 kJ /
1 226 kcal
Bílkoviny180,14 g
– z toho živočišné bílkoviny180,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky42,10 g
– nasycené14,18 g
– nenasycené25,80 g
–– mononenasycené22,14 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,40 g
Sacharidy31,70 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g štikozubce chilského Hejk filet 1200 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
1/2 1/2 větší bílé ředkve Ředkev bílá čerstvá
5 5 malých červených ředkviček Ředkvička čerstvá
2 -3 PL 2 -3 PL škrobu Bramborový škrob 37.5 g
2 PL 2 PL oliv.oleje Olej olivový 22 ml
černý drcený pepř Pepř černý
kari Kari
tymián (majoránka) Tymián sušený
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
bazalka Bazalka čerstvá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka na ozdobu Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.