Nutriční hodnoty (Vepřová játra restovaná s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 14,00 g |
– nasycené | 2,27 g |
– nenasycené | 5,82 g |
–– mononenasycené | 3,58 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
3 3 cibule (množství objemově jako jater) | Cibule čerstvá | 210 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |