Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra restovaná s cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 888 kJ /
690 kcal
Bílkoviny99,94 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky14,00 g
– nasycené2,27 g
– nenasycené5,82 g
–– mononenasycené3,58 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 502 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy38,40 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
3 3 cibule (množství objemově jako jater) Cibule čerstvá 210 g
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.