Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na zeleném pepři a sušených rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 42,17 g |
– nasycené | 20,56 g |
– nenasycené | 21,06 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 11,35 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks telecích líček nabo hovězích líček | Hovězí líčka | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 větších plátků sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
5 dkg 5 dkg uzeného špeku | Špek | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |