Nutriční hodnoty (Olivový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 822 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,70 g |
Tuky | 66,47 g |
– nasycené | 14,46 g |
– nenasycené | 46,89 g |
–– mononenasycené | 35,51 g |
–– polynenasycené | 11,38 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 82,30 g |
– cukry | 19,50 g |
––– laktóza | 15,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
1 konzerva 1 konzerva sardinek v oleji | Sardinky v oleji | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
50 g 50 g nahrubo nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
350 g 350 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 350 g |