Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olivový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 822 kJ /
1 152 kcal
Bílkoviny49,81 g
– z toho živočišné bílkoviny37,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,70 g
Tuky66,47 g
– nasycené14,46 g
– nenasycené46,89 g
–– mononenasycené35,51 g
–– polynenasycené11,38 g
––– omega 30,36 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 563 mg
Sodík 975 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy82,30 g
– cukry19,50 g
––– laktóza15,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
1 konzerva 1 konzerva sardinek v oleji Sardinky v oleji
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
50 g 50 g nahrubo nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
350 g 350 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.