Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Savarin - věnec plněný ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 944 kJ /
3 094 kcal
Bílkoviny68,96 g
– z toho živočišné bílkoviny31,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,19 g
Tuky109,00 g
– nasycené56,08 g
– nenasycené44,06 g
–– mononenasycené36,43 g
–– polynenasycené7,63 g
––– omega 30,87 g
Vláknina22,48 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 776 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy399,01 g
– cukry171,49 g
––– laktóza8,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35 g 35 g moučkového cukru Cukr bílý 35 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 90 g
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce oleje na vymazání formy Olej řepkový 5.5 ml
90 ml 90 ml vody Voda 90 ml
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
70-90 ml 70-90 ml tuzemáku (nebo nějaké pálenky) Rum 80 ml
60 g 60 g meruňkového džemu (nebo marmelády) Džem meruňkový 60 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
500 g 500 g čerstvých jahod (nebo třešní) Jahody čerstvé 500 g
meduňka (nebo máta) Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.