Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s bílým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 774 kJ /
3 053 kcal
Bílkoviny37,90 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,22 g
Tuky98,28 g
– nasycené24,54 g
– nenasycené68,74 g
–– mononenasycené45,32 g
–– polynenasycené23,42 g
––– omega 31,81 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy445,20 g
– cukry214,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 220 g
140 g 140 g Hery Margarín 140 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g mletého cukru Cukr bílý 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
lžička lžička kypřicího prášku Kypřící prášek
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
300 ml 300 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 300 ml
300 ml 300 ml jablečného džusu Džus jablečný 300 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 1 vanilínový cukr Cukr vanilkový
- kousek kousek Hery na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.