Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 774 kJ / 3 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,22 g |
Tuky | 98,28 g |
– nasycené | 24,54 g |
– nenasycené | 68,74 g |
–– mononenasycené | 45,32 g |
–– polynenasycené | 23,42 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 445,20 g |
– cukry | 214,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
140 g 140 g Hery | Margarín | 140 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
60 g 60 g mletého cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
lžička lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
300 ml 300 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
300 ml 300 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 300 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
- kousek kousek Hery na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |