Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 734 kJ /
4 478 kcal
Bílkoviny67,63 g
– z toho živočišné bílkoviny26,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,72 g
Tuky131,68 g
– nasycené73,05 g
– nenasycené49,03 g
–– mononenasycené41,75 g
–– polynenasycené7,28 g
––– omega 30,69 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 403 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy738,12 g
– cukry438,37 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 700 g 700 g hrušek Hruška čerstvá 700 g
3 lžíce 3 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku krystalového cukru Cukr bílý 187.5 g
6 lžic 6 lžic cukru na posypání Cukr bílý 150 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku másla nebo tuku na pečení Máslo kravské 125 g
1 lžíce 1 lžíce cukru na posypání Cukr bílý 25 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku suchého bílého vína Víno bílé suché
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
3 lžičky 3 lžičky na posypání
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.