Nutriční hodnoty (Cuketová frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 797 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 128,75 g |
– nasycené | 48,88 g |
– nenasycené | 62,85 g |
–– mononenasycené | 49,57 g |
–– polynenasycené | 13,28 g |
––– omega 3 | 2,37 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 13,53 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
6-7 6-7 vajec | Vejce slepičí | 455 g |
100 ml 100 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml |
petrželová ňať | Petržel nať čerstvá | |
150 g 150 g nastrouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |