Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medová bábovka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 761 kJ /
5 440 kcal
Bílkoviny99,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,80 g
Tuky152,04 g
– nasycené14,69 g
– nenasycené124,66 g
–– mononenasycené85,65 g
–– polynenasycené39,02 g
––– omega 310,62 g
Vláknina35,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 365 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy901,24 g
– cukry355,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1 hrnek 1 hrnek hrubě nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody (podle potřeby i více) Voda 125 ml
50 g 50 g rozinek (nebo sušeného ovoce) Rozinky 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce medu (tekutého) Med nepasterovaný 108 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
trochu trochu tuku na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání (nebo strouhanka) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.