Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánový perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 309 kJ /
6 527 kcal
Bílkoviny102,11 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,25 g
Tuky345,12 g
– nasycené30,89 g
– nenasycené296,85 g
–– mononenasycené198,35 g
–– polynenasycené98,50 g
––– omega 320,58 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy706,93 g
– cukry325,03 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 banánový puding v prášku Puding v prášku
150 g 150 g vyloupaných mandlí Mandle neloupané 150 g
hrst hrst rozinek Rozinky
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.