Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plecko na slanině a rozmarýnu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 635 kJ /
2 542 kcal
Bílkoviny96,02 g
– z toho živočišné bílkoviny89,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,02 g
Tuky215,85 g
– nasycené106,41 g
– nenasycené101,84 g
–– mononenasycené87,44 g
–– polynenasycené14,40 g
––– omega 30,61 g
Vláknina14,52 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 3,49 g
Sůl8,60 g
Sacharidy50,45 g
– cukry20,21 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového plecka Vepřová plec 400 g
200 g 200 g slaniny vcelku Špek 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
horký vývar Vývar hovězí
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.