Nutriční hodnoty (Jablkový krém s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 679 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,15 g |
– cukry | 29,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jablek (na drobnější kostky) | Jablko čerstvé | 300 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
100 100 g zakysané smetany (měla jsem trochu víc) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá |