Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 668 kJ /
877 kcal
Bílkoviny30,56 g
– z toho živočišné bílkoviny9,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,28 g
Tuky41,13 g
– nasycené17,20 g
– nenasycené21,04 g
–– mononenasycené15,49 g
–– polynenasycené5,55 g
––– omega 30,09 g
Vláknina54,90 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,41 g
Sacharidy69,80 g
– cukry23,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 řapíky 2 řapíky celeru (asi 200 g) Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 vanička 1 vanička hovězího vývaru Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.