Nutriční hodnoty (Krůtí kousky na rajčatech, olivách a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 792 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 31,06 g |
– nasycené | 14,60 g |
– nenasycené | 15,95 g |
–– mononenasycené | 12,43 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,88 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,30 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
krůtí prsa | Krůta prsa bez kůže | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
sáček sáček oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 velká kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
koření podle chuti (gyros, čarodějka, koření na krůtí maso) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu olivového oleje | Olej olivový |