Nutriční hodnoty (Vepřová játra s houbami a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 13,89 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 5,79 g |
–– mononenasycené | 3,56 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 36,30 g |
– cukry | 8,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jater | Játra vepřová | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
250 ml 250 ml dušených hub | Hřib čerstvý | |
trocha trocha drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
hrst hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá |