Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gazdovské zemiaky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 531 kJ /
1 800 kcal
Bílkoviny102,92 g
– z toho živočišné bílkoviny82,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky60,17 g
– nasycené36,33 g
– nenasycené20,56 g
–– mononenasycené17,08 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,40 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 4,79 g
Sůl11,58 g
Sacharidy200,67 g
– cukry48,67 g
––– laktóza35,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
150 g 150 g sýru Feta Sýr feta 150 g
150 g 150 g Eidamu nebo Ementálu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
500 ml 500 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
sůl Sůl mořská
česnek podle chuti Česnek čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.