Nutriční hodnoty (Gazdovské zemiaky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 531 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 60,17 g |
– nasycené | 36,33 g |
– nenasycené | 20,56 g |
–– mononenasycené | 17,08 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 11,58 g |
Sacharidy | 200,67 g |
– cukry | 48,67 g |
––– laktóza | 35,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
150 g 150 g sýru Feta | Sýr feta | 150 g |
150 g 150 g Eidamu nebo Ementálu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
500 ml 500 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |