Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejrychlejší hřibová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 127 kJ /
986 kcal
Bílkoviny22,30 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,30 g
Tuky76,40 g
– nasycené50,98 g
– nenasycené22,59 g
–– mononenasycené20,04 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,77 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy37,10 g
– cukry13,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých hřibů Hřib čerstvý 500 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
voda Voda
sůl Sůl mořská
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
cukr dle chuti Cukr bílý
ocet dle chuti Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.