Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie644 kJ /
154 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,60 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
cca 4 PL 4 PL kečupovo-hořčičné marinády (viz POZN.)
několik kapek několik kapek ostrého kečupu (nemusí být) Kečup ostrý
pár kapek kapek zeleného chilli koření (nemusí být) Chilli paprička mletá
hroznové víno bez jader (množství dle sebe, já dala asi 15 kuliček) Hroznové víno čerstvé
africký olej z hroznů a pomerančů (několik kapek)
2 dcl 2 dcl suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
tuk Margarín
voda na podlití Voda
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.