Nutriční hodnoty (Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 644 kJ / 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
cca 4 PL 4 PL kečupovo-hořčičné marinády (viz POZN.) | ||
několik kapek několik kapek ostrého kečupu (nemusí být) | Kečup ostrý | |
pár kapek kapek zeleného chilli koření (nemusí být) | Chilli paprička mletá | |
hroznové víno bez jader (množství dle sebe, já dala asi 15 kuliček) | Hroznové víno čerstvé | |
africký olej z hroznů a pomerančů (několik kapek) | ||
2 dcl 2 dcl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
tuk | Margarín | |
voda na podlití | Voda | |
sůl na dochucení | Sůl mořská |