Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prejt z hub a květáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 071 kJ /
256 kcal
Bílkoviny15,52 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky11,47 g
– nasycené2,73 g
– nenasycené5,25 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,05 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy21,30 g
– cukry1,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
houby (podhřiby, hřiby, křemenáče, kozáci, atd.) Hřib čerstvý
květák Květák čerstvý
kousek kousek anglický slaniny Špek
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
pepř Pepř černý
adžika (koření) Adžika
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
1-2 1-2 vejce (podle množství) Vejce slepičí 105 g
2-3 2-3 syrové brambory Brambor zimní 125 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
máslo na vymazání pekáče Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.