Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s lečem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 683 kJ /
641 kcal
Bílkoviny107,79 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,79 g
Tuky16,66 g
– nasycené3,97 g
– nenasycené8,58 g
–– mononenasycené7,03 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy13,65 g
– cukry9,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové maso Vepřová kýta 500 g
trochu trochu masoxu Bujón hovězí
cibule Cibule čerstvá
česnek 2 stroužky 2 stroužky Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
kmín drcený Kmín mletý
grilovací koření Grilovací koření
zeleninové lečo Zelenina směs sterilovaná
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
olej Olej řepkový
trošku trošku cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.