Nutriční hodnoty (Vepřové maso s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 683 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
Tuky | 16,66 g |
– nasycené | 3,97 g |
– nenasycené | 8,58 g |
–– mononenasycené | 7,03 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 13,65 g |
– cukry | 9,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové maso | Vepřová kýta | 500 g |
trochu trochu masoxu | Bujón hovězí | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek 2 stroužky 2 stroužky | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
kmín drcený | Kmín mletý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
zeleninové lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
trošku trošku cukru | Cukr bílý |