Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí rošťák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 370 kJ /
1 044 kcal
Bílkoviny139,41 g
– z toho živočišné bílkoviny133,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,55 g
Tuky25,55 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené14,41 g
–– mononenasycené10,56 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 31,34 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,67 g
Sacharidy58,20 g
– cukry5,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 100 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
sůl (podle chuti) Sůl mořská
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.