Nutriční hodnoty (Kuřecí rošťák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 370 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 25,55 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 14,41 g |
–– mononenasycené | 10,56 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 58,20 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
olej na smažení | Olej řepkový |