Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkův kečup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 469 kJ /
4 175 kcal
Bílkoviny93,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,80 g
Tuky21,20 g
– nasycené4,06 g
– nenasycené11,90 g
–– mononenasycené4,70 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina225,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 594 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy823,50 g
– cukry701,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg rajčat Rajče červené čerstvé 5000 g
1,5 kg 1,5 kg papriky Paprika bílá čerstvá 1500 g
2 kg 2 kg cibule Cibule čerstvá 2000 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
200 ml 200 ml octa Ocet lihový 200 ml
česneková pasta (podle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
10 10 hřebíčků Hřebíček
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.