Nutriční hodnoty (Kadlíkův kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 469 kJ / 4 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 93,80 g |
Tuky | 21,20 g |
– nasycené | 4,06 g |
– nenasycené | 11,90 g |
–– mononenasycené | 4,70 g |
–– polynenasycené | 7,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 225,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 594 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 823,50 g |
– cukry | 701,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 5000 g |
1,5 kg 1,5 kg papriky | Paprika bílá čerstvá | 1500 g |
2 kg 2 kg cibule | Cibule čerstvá | 2000 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
česneková pasta (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
10 10 hřebíčků | Hřebíček | |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření |