Nutriční hodnoty (Čokoládový dort s tvarohem a borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 449 kJ / 7 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,32 g |
Tuky | 236,66 g |
– nasycené | 72,97 g |
– nenasycené | 138,67 g |
–– mononenasycené | 100,95 g |
–– polynenasycené | 37,72 g |
––– omega 3 | 9,64 g |
Vláknina | 48,45 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 707 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 1 072,73 g |
– cukry | 750,53 g |
––– laktóza | 38,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
těsto: 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých ovesných vloček | Vločky ovesné | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 250 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 1 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
náplň: 1 kg 1 kg tvarohu | Tvaroh polotučný | 1000 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
povrch: 350 g 350 g borůvek | Borůvky čerstvé | 350 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
120 ml 120 ml vody | Voda | 120 ml |