Nutriční hodnoty (Pečené papriky s rýžovou fašírkou.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 9 682 kJ / 2 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,35 g |
Tuky | 132,75 g |
– nasycené | 33,29 g |
– nenasycené | 69,22 g |
–– mononenasycené | 55,32 g |
–– polynenasycené | 13,90 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,13 g |
Sacharidy | 77,55 g |
– cukry | 62,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 ks 10 ks bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 1200 g |
500 g 500 g sekaného masa | Vepřová kýta | 500 g |
300 g 300 g vepřového uzeného boku | Vepřový bok uzený | 300 g |
2 hrsti 2 hrsti uvařené rýže | Rýže bílá | |
1/2 1/2 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 stroužky 3 stroužky českého česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
uzený špek na ozdobu | Špek | |
voda na podlití | Voda |