Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené papriky s rýžovou fašírkou.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 682 kJ /
2 314 kcal
Bílkoviny191,89 g
– z toho živočišné bílkoviny174,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,35 g
Tuky132,75 g
– nasycené33,29 g
– nenasycené69,22 g
–– mononenasycené55,32 g
–– polynenasycené13,90 g
––– omega 30,52 g
Vláknina24,24 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 3,21 g
Sůl7,13 g
Sacharidy77,55 g
– cukry62,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 ks 10 ks bílých paprik Paprika bílá čerstvá 1200 g
500 g 500 g sekaného masa Vepřová kýta 500 g
300 g 300 g vepřového uzeného boku Vepřový bok uzený 300 g
2 hrsti 2 hrsti uvařené rýže Rýže bílá
1/2 1/2 větší cibule Cibule čerstvá 35 g
3 stroužky 3 stroužky českého česneku Česnek čerstvý 21 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
uzený špek na ozdobu Špek
voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.