Nutriční hodnoty (Šlehačkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 17 400 kJ / 4 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
Tuky | 213,24 g |
– nasycené | 126,91 g |
– nenasycené | 75,88 g |
–– mononenasycené | 63,72 g |
–– polynenasycené | 12,16 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 463,65 g |
– cukry | 101,25 g |
––– laktóza | 7,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g šlehačky (bílý jogurt, tvaroh) | Šlehačka 35% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
rozinky | Rozinky | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská |