Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie17 400 kJ /
4 159 kcal
Bílkoviny77,09 g
– z toho živočišné bílkoviny23,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,60 g
Tuky213,24 g
– nasycené126,91 g
– nenasycené75,88 g
–– mononenasycené63,72 g
–– polynenasycené12,16 g
––– omega 31,42 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 316 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy463,65 g
– cukry101,25 g
––– laktóza7,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g šlehačky (bílý jogurt, tvaroh) Šlehačka 35% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
rozinky Rozinky
vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.