Nutriční hodnoty (Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 821 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 107,57 g |
– nasycené | 37,12 g |
– nenasycené | 69,50 g |
–– mononenasycené | 39,42 g |
–– polynenasycené | 30,08 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,44 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
kůra a šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 plátky 2 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka - kudrnka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 stroučky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
3 PL 3 PL citronového oleje | Olej citronový | 45 ml |
koření na ryby | Grilovací koření | |
brambory | Brambor zimní | |
2 2 stroučky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 Větvičky 2 Větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
koření na americké brambory | Grilovací koření | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
podle chuti sůl | Sůl mořská |