Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 821 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny17,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky107,57 g
– nasycené37,12 g
– nenasycené69,50 g
–– mononenasycené39,42 g
–– polynenasycené30,08 g
––– omega 30,17 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,44 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruzi Pstruh
kůra a šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 plátky 2 plátky citronu Citrón čerstvý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
bazalka Bazalka čerstvá
petrželka - kudrnka Petržel nať čerstvá
2 2 stroučky česneku Česnek čerstvý 140 g
3 PL 3 PL citronového oleje Olej citronový 45 ml
koření na ryby Grilovací koření
brambory Brambor zimní
2 2 stroučky česneku Česnek čerstvý 140 g
2 Větvičky 2 Větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
koření na americké brambory Grilovací koření
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
podle chuti sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.