Nutriční hodnoty (Rychlokoláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 131 kJ / 5 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
Tuky | 166,52 g |
– nasycené | 26,49 g |
– nenasycené | 128,08 g |
–– mononenasycené | 91,18 g |
–– polynenasycené | 36,90 g |
––– omega 3 | 10,39 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 849,86 g |
– cukry | 399,91 g |
––– laktóza | 12,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
ovoce (čerstvé, kompotované nebo mražené) | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |