Nutriční hodnoty (Zelné závitky plněné mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 061 kJ / 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,26 g |
Tuky | 40,58 g |
– nasycené | 13,44 g |
– nenasycené | 24,34 g |
–– mononenasycené | 17,80 g |
–– polynenasycené | 6,54 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 41,94 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 30,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
anglická slanina | Anglická slanina |