Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné závitky plněné mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 061 kJ /
971 kcal
Bílkoviny65,26 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,26 g
Tuky40,58 g
– nasycené13,44 g
– nenasycené24,34 g
–– mononenasycené17,80 g
–– polynenasycené6,54 g
––– omega 30,18 g
Vláknina41,94 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy66,30 g
– cukry30,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
anglická slanina Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.