Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s bramborem v sýrovo-bešamelové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 310 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny17,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,30 g
Tuky42,15 g
– nasycené26,58 g
– nenasycené14,24 g
–– mononenasycené13,04 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy136,50 g
– cukry8,90 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
15 15 menších brambor Brambor zimní 750 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 tavené sýry Sýr tavený
1 hrst 1 hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
sůl Sůl mořská
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.