Nutriční hodnoty (Zeleninový salát k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 618 kJ / 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 33,42 g |
– nasycené | 2,31 g |
– nenasycené | 29,60 g |
–– mononenasycené | 20,85 g |
–– polynenasycené | 8,75 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,90 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 KL 1 KL práškového cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
5-6 listů 5-6 listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |