Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 618 kJ /
387 kcal
Bílkoviny1,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky33,42 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené29,60 g
–– mononenasycené20,85 g
–– polynenasycené8,75 g
––– omega 32,71 g
Vláknina3,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,90 g
– cukry15,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
2 hrsti 2 hrsti kukuřice Kukuřice sterilovaná
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 KL 1 KL práškového cukru Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
5-6 listů 5-6 listů bazalky Bazalka čerstvá
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.