Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vsetínské fazolové žebro)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 158 kJ /
1 233 kcal
Bílkoviny7,91 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky126,28 g
– nasycené61,61 g
– nenasycené63,11 g
–– mononenasycené54,03 g
–– polynenasycené9,08 g
––– omega 30,15 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy14,85 g
– cukry4,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa (pečeně, krkovička) Vepřová kýta
1 pytlík 1 pytlík rýže Rýže bílá
plechovka plechovka sterilovaných bílých fazolí (200 g) Fazole bílé
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.