Nutriční hodnoty (Vsetínské fazolové žebro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 158 kJ / 1 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 126,28 g |
– nasycené | 61,61 g |
– nenasycené | 63,11 g |
–– mononenasycené | 54,03 g |
–– polynenasycené | 9,08 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 14,85 g |
– cukry | 4,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa (pečeně, krkovička) | Vepřová kýta | |
1 pytlík 1 pytlík rýže | Rýže bílá | |
plechovka plechovka sterilovaných bílých fazolí (200 g) | Fazole bílé | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |